Kakhuri (კახური)
გამოყენებული ჯიშები:რქაწითელი, ქისი, ხიხვი
ალკოჰოლი:12.0%
ვენახები: ყვარელი
მხარე:  კახეთი

კახური წარმოებულია სამი უნიკალური ყურძნის ჯიშიშაგან, რქაწითელი, ხიხვი და ქისი. ღვინო დამზადებულია ქართული მეღვინეობის ტრადიციების მიხედვით. იგრძნობა ტანინის ელასტიური და მკვრივი გემო. აქვს მდიდარი მუქი ჩალის ფერი. ბუკეტში გამოხატულია კაკლის ტონები. აქვს ჰარმონიული, ხავერდოვანი და ოდნავ მჟავე გემო ხილისა და თაფლის არომატით.